Godot

TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

Godot és la primera producció pròpia de L’Institut Valencià de Cultura que s’estrena enguany. Una adaptació de Juli Disla i Jaume Pérez on el públic assisteix al seu propi espectacle. Una obra que pertany al teatre de l’absurd on dos personatges esperen l’arribada de Godot, junt a un camí on podem trobar també a la humanitat sencera compartint la mateixa espera infinita. Potser una forma de simbolitzar el tedi i la carència de significat de la vida humana, com mai ha sigut representada en el món del teatre, o bé, la recerca de Déu, malgrat l’oposició de Beckett. I és que, de vegades, no sabem si la ficció supera la realitat o més bé al contrari. ASSUMPTA TAMARIT

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.