Atrend Orgànic

@atrend_organic 
atrend.es 

Atrend Orgànic és un dels somnis de Lorena. Ella, que és professional del sector de la moda, ha contagiat d’il·lusió a la seua parella Nico (encarregat de RRSS), a la seua cunyada Marta (dissenyadora) i fins i tot a sa mare; una dona increïble que ha passat de tunejar-se la roba a casa a fer patrons i de comercial de la marca familiar. Triar samarretes Atrend significa anar a l’última amb materials 100% orgànics o reciclats. Mmm, ens posa. El moviment Atrend ha nascut fa un any per demostrar que es pot ser urbà i anar a l’última sense fomentar el consum massiu d’un sol ús. Cada peça està feta amb amor perquè dure al teu armari, i a més a més Lorena & Co tenen el compromís de col·laborar amb els voluntaris per a la neteja de platges Bioagradables, i amb la Fundació valenciana Acavall que promou les teràpies amb animals per a persones amb discapacitat. Són s-AMA-rretes úniques, boniques amb dissenys propis o personalitzats per a tu i per a la teua empresa. De moment ja pots seguir-los i dotorejar el que fan al seu Instagram. Ara la novetat és la temàtica #IAMECOWARRIOR, les guerreres i els guerrers de l’ecologia. Ens pugem al moviment Atrend? MARÍA DE QUESADA 

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.