Naturailesa

Pl. Santa Mònica, 4
naturailesa.com

A l’any tirem huit milions de botelles als oceans, potser pensant que la Terra és nostra quan nosaltres som ella. Naturailesa és un concepte de vida que va molt més enllà d’una botiga de barri; és la idea de Juliana Matos i tota la seua família vinguda fa tres anys de Brasil a València amb la intenció de posar el cor en aquest meravellós projecte. Van començar per reciclar el plàstic que arrepleguen persones necessitades del Sud de Brasil per a fer samarretes, i a poc a poc van sumar intencions, voluntats i idees que hui són moltes altres opcions de regals que sense fer mal a la natura sí que són útils, i a vegades necessaris, per a la vida: raspalls de dents de bambú, gots de fibra d’arròs, altaveus ecològics sense cables, rellotges solars, carteres de suro… i un verd etcètera. Juliana creu que no fa falta ni tindre molts diners ni fer un gran esforç per a posar pedretes a la paret d’amor que necessitem urgentment al món. Des d’aquest aparador al costat del Pont de Fusta es ven esperança en cada producte i es regala il·lusió en cada mirada. La responsabilitat de decidir on i com comprem és només nostra, i Naturailesa vol caminar amb tu a un lloc on la natura respire tranquil·la, un món possible amb la participació de tots, que som un. Ací no trobaràs grans empreses darrere o interessos creuats, sols la generosa voluntat d’aportar a la Terra amb una manera més de viure. Quina és la teua? MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.