FIDO

Cero en conducta

facebook.com/0conducta

El 1916, el promotor d’espectacles rus Diàguilev va dir a l’escriptor francès Jean Cocteau –qui preparava aleshores el ballet Parade a Paris–: “Étonne-moi!” (Sorprén-me!). Aquesta interjecció podria resumir a la perfecció el leitmotiv de Cero en Conducta. I no és anecdòtic si el col·lectiu recupera el nom del film frnacés Zéro de conduite de Jean Vigo: com els personatges del film, els seus membres usen tota la llibertat de la seua joventut per a arribar al l’objectiu de donar a les nits valencianes noves colors amb festes underground úniques per no dir màgiques. I per a aconseguir-ho, no es tracta de convidar el públic a qualsevol activitat cultural sinó de proposar, en primer, lloc un ambient especial i nou gràcies una escenificació del lloc de l’entrada a l’escenari. Entrar-hi és agafar una bona dosi d’humor, és prendre un bany de joventut, és viure l’instant. És també l’oportunitat d’aprofitar d’una programació cultural d’estil innovador per a València i de qualitat amb concerts, DJ sets o projeccions. Cero en Conducta és la nova manera de dir que la nit és jove… i la festa sols acaba de començar! B.L.

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.