Cultura als barris

valencia.es                                  

L’edició més ambiciosa de Cultura als Barris encara estarà tot el mes d’octubre, on les places i carrers de 24 barris de la ciutat s’ompliran d’actuacions i activitats per a tots els públics. La idea és apropar la cultura a totes les zones de la ciutat, arribant per fi a barris com Nou moles, Sant Marcel·lí, la Llum, la Creu Coberta o Vara de Quart. Els diversos espais públics es convertiran en escenaris culturals on hi hauran tallers, concerts, contacontes, dansa, teatre, titelles, màgia, circ… A més a més, es representarà l’òpera Bastià i Bastiana dins del projecte Les Arts Volant (Palau de les Arts-GVA), que busca que els barris de la ciutat puguen beneficiar-se i disfrutar d’este espectacle únic, així que apunteu: el 5 d’octubre serà a la Plaça del Pilar, el dia 6 a la Plaça de l’Ermita d’Els Orriols, i el dia 7 octubre a la Plaça Nova de l’Església de Benicalap. A la programació trobarem activitats de tots tipus: des d’exhibició de danses populars valencianes, fins als Combat d’il·lustradors, o cinema a l’aire lliure (tindrem l’oportunitat de vore els documentals Bruno Lomas, rey y rebeldei Guastavino, l’arquitecte de Nova York). G.T.     

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.