FIDO

yoyoga.es

Azagador de Alboraya, 5 (Benimaclet)

A Toni Escorihuela xiquet li va tocar un bon grapat de timidesa a la motxilla i en l’adolescència es va preguntar, i jo que puc fer per a ser més feliç? Explorant, explorant, i després d’haver treballat en diferents sectors i formar-se com a fisioterapeuta, Toni jovenet va aterrar al món del ioga a València; mentrestant, pocs distingien la paraula d’un Buda fent “om” o d’un “home-xicle”. Sort la seua i la dels que li envolten, perquè esta pràctica és una de les millors maneres d’entendre la responsabilitat social: quan tu et trobes bé fas el bé. Senzillet, eh? I no tant, disculpeu. Doncs Toni, aconsellat per la pionera ioguinivalenciana Luisa Ramón, se’nva anar a Barcelona a formar-se amb Jordi Colomer i va tornar l’any 95 per a donar classes a l’Associació de Dones Majors. I des d’aleshores el ioga és molt de la vida de Toni, i ha descobert en la seua ensenyança, com una ferramenta de salut integral, una verdadera passió. Ara, el barri de Benimaclet veu nàixer el seu estudi: Yoyoga.es, on Toni ofereix un espai segur per a totes les persones, creences i cossos. Un lloc sense prejudicis on et sentiràs millor en eixir que en entrar (encara que amb agulletes, clar!) i on ell s’encarrega personalment d’adaptar la pràctica a les persones i no al contrari. A Yoyoga.es tot és possible, començant per provocar un somriure als alumnes i canviar la manera de relacionar-se amb el cos per sempre. La timidesa de Toni hui conviu amb la valentia, l’experiència, la passió, la generositat, la paciència, l’acceptació, la motivació i moltes altres amigues que de poc no li caben a la motxilla. Benvingut, Yoyoga.es! El món et necessitava. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.