ENCONTRES 18

TEM. Pl. Rosari, 3
picuv.org

La Plataforma d’Iniciatives Culturals Urbanes de València (PICUV) va nàixer el 2015 per aglutinar els festivals més importants de la ciutat, crear sinergies, fer front comú contra la precarietat i reivindicar el seu paper en el desenvolupament social i cultural dels barris que els acullen. Ja se sap, la unió fa la força! Projectes com els de Russafa Escènica (teatre), Vociferio (poesia), Benimaclet Confusion (heterogeni), Bucles (dansa) i MUV! (música) duen anys embastant el vertader teixit cultural de València en front dels grans esdeveniments que un dia onejaren en la façana marítima amb molt de boato. I com a colofó, per tancar la temporada, PICUV organitza la tercera edició d’aquests Encontres que han esdevingut un espai de reflexió sobre la cultura i el desenvolupament artístic a la ciutat. Enguany es parlarà de projectes com Pobles en Peu d’art, La Guia Gastronòmica de la València Migrant que posa en el mapa les receptes de les cuines migrants de la nostra ciutat, Laboratorio de Fabricación de Benimaclet perquè qualsevol fabrique quasi qualsevol cosa, Makea Tu Vida que fomenta el disseny obert i el reciclatge, i Pechakucha Valencia Night. S.M.

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.