FoulART d’Atelier Arlette

arlette.es
@Atelierarlette
[email protected]

L’artista Arlette Olaerts és holandesa de naixement, mediterrània d’adopció i nòmada de cor. Arribada a Espanya fa trenta anys, ha treballat ací més de quinze com a fotògrafa professional, i des de 2019 afegeix el seu projecte FoulArt d’Atelier Arlette a la seua taula de fusta en Campanar. El seu somni? Plasmar la seua essència en forma d’art colorit a fulards de seda natural pintats a mà. Els FoulARTS d’Arlette són moda i art combinats en peces úniques i avantguardistes. El procés és completament manual, de vegades tria els colors i es llança a pintar, d’altres té una idea clara del disseny i moltes només es deixa portar pel flow. Cada FoulART està numerat, signat, és únic i fet amb tota l’estima del món. Pots trobar-los en València al Museu de la Seda, a la galeria Sammy Art i a la tenda digital arlette.es. A més a més, dóna cursos per aprendre a pintar sobre aquest material. Poder viure del seu art és tot un repte, però ella és una dona valenta, amb una força increïble i un art que de segur t’enamorarà per sempre. El seu darrer somni és muntar tallers en Àfrica i treballar amb dones que ho tenen més difícil per a guanyar-se la vida. Què t’has enamorat? Doncs, FoulART! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.