XIX Escènia

C.C. FOIOS. Pl. d’Espanya, s/n

L’Escènia 2020 va haver de passar de juliol a setembre, de la Casa de Cultura al Parc Rei En Jaume i de set a quatre dies per culpa de la situació pandèmica. Deu mesos després, Foios enceta una nova Mostra de Teatre Novell centrada en la dona amb companyies valencianes, catalanes i extremenyes i, com sempre, la FET, l’escola de teatre del poble, que omplirà nits de programació amb una història de Reines [7] i un espectacle itinerant per a grups d’espectadors, Passeig per la vida [14]. De Badajoz tindrem El amor de mi ahora [15], una obra que tracta d’alliberar l’amor d’estigmes socials i culturals; i de Barcelona 200.000 dones [16], sobre els centenars de “bruixes” que van ser condemnades a mort a Europa entre els segles XVI i XVII. Iaia, tu tens sexe? d’Unaovarias [8], Sobrepassades d’Octàmbuli [9] i Roda de Marea Danza [17] conformen la nòmina valenciana enguany. AU

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.