FIDO

Presoners

S. MIQUEL DELS REIS. Constitució, 284

Este mes tenim de nou l’oportunitat de gaudir d’esta proposta que es va estrenar fa un any amb un gran èxit de públic. Basada en cartes reals, Presoners retrata les vivències de sis presos al Monestir Sant Miquel dels Reis, un dels principals centres de repressió política de València durant la dictadura franquista i, precisament, el lloc on ara es representa l’obra. Cada personatge té un monòleg ambientat en un període de la història entre el final de la Guerra Civil i el principi de la democràcia. Totes les peces tenen com a denominador comú el patiment, la ràbia i l’angoixa de les persones que van ser empresonades per tindre idees polítiques contràries al Règim. Les entrades són gratuïtes prèvia reserva en el telèfon 962 997 039 (10-13h. de dilluns a divendres), i en el correu reservapresoners@gmail.com. G.T.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.