Ai, Carmela

TEATRE MICALET. Guillem de Castro, 73

Les línies que separen les idees són molt primes, les que divideixen el territori, a més, són invisibles. Els artistes Paulino i Carmela es desorienten buscant botifarres i acaben creuant per error al costat nacional durant la Guerra Civil. Una història tendra i alhora crua en la qual aquest duo còmic es veurà obligat a improvisar una tensa funció davant un grup hostil de militars feixistes i a més actuar per als brigadistes internacionals abans que siguen afusellats. El text Ai, Carmela del valencià José Sanchis Sinisterra va ser portat al cinema en 1990 per Carlos Saura i la pel·lícula va ser guardonada amb tretze Goyas, entre ells, el de millor guió adaptat. LUCAS SÁEZ
+entrades

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.