Yolanda Morales Salón ecológico

peluqueriaecologicayolandamorales.com

Feia massa temps que Yolanda cuidava amb passió del cabell de les persones per a no decidir-se a fer el salt mortal i obrir una (i potser la primera) perruqueria eco a València. Des de fa poquets mesos ella, Carmina i Silvia formen YM Salón Ecológico, un lloc on les persones busquen tractar el seu cabell amb amor en compte de socarrar-lo amb productes químics i contaminar a doll. Ací la prioritat és la salut i el planeta, i no que isques amb el color de monyo de Christina Aguilera, des de l’estima a la indubtable diva. Al trio, Yolanda és l’experta en reparació de cabell, Carmina dóna color i porta les tisores i Silvia pilota la coloració natural i els tractaments detox. Ofereixen marques orgàniques de Regne Unit, França o Dinamarca, ja que Yolanda viatja on faça falta perquè tothom isca amb un somriure sense malgastar aigua, paper d’alumini (fan les metxes amb paper biodegradable) o ficar-se líquids sintètics a la cabellera. Entre els tractaments estrela estan: la biopolimerització que dóna un efecte llis, la coloració 100 % natural amb olis vegetals o el allisat vegà que utilitza productes no testats en animals. Tindreu un cabell hidratat, bonic i natural, damunt de treballar la paciència. La slow life al món de les perruqueries. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.