XII VDW & Miradors de l’horta

DEL DILLUNS 4 AL DIUMENGE 17/10

valenciadissenyweek.com
miradorsdelhorta.com

Les novetats enguany de la València Disseny Week [4-8/10] seran la Design walk, una ruta pels estudis de disseny del barri d’El Carmen com El Almudín, PerezOchando y Ramón Esteve (cal registrar-se enviant un mail a [email protected]); i una jornada de portes obertes en els estudis de diferents localitats de tota la Comunitat Valenciana com Gimeno Gràfic (Godella); PackCo (La Pobla de Farnals); Clausell Studio (Almassora); Cosín Estudio, Pablo Mestre i Estudio Menta (València). També s’organitzaran recorreguts guiats per l’art i el disseny dels Poblats Marítims i exposicions ben interessants com Matxemb-Art, que reinterpreta el disseny industrial, o RDS.10 del Centre d’Artesania, amb peces que fusionen tecnologia amb artesania seguint criteris sostenibles. Els col·lectius de disseny i activisme gràfic Makea tu vida i Un mundo feliz i el taller d’edició risográfica Per(r)*ucho, proposen una sessió on es crearà i imprimirà una publicació col·lectiva en risografía, un sistema d’impressió digital d’alta velocitat dissenyat per a realitzar grans tirades de fotocòpies i impressions. La VDW té a més una extensió, Miradors de l’Horta [7-17], el festival de disseny, cultura i sostenibilitat que sota el lema “Futurs de l’Horta” vol ressaltar el valor patrimonial de l’horta valenciana. L’eix vertebrador de la proposta és una exposició d’instal·lacions efímeres fetes amb materials reciclables o reutilitzables que s’escampen per diferents indrets de l’Horta Nord. Enguany participen estudis com Menos es Más + nituniyo, VitaminIsho DesignClausell Studio i Trashformaciones, col·lectiu especialitzat fer obres d’art a partir de ferralla. Podeu consultar tota la informació sobre les experiències gastronòmiques, les actuacions musicals, els tallers i les conferències que completen el programa en miradorsdelhorta.com. AU

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.