XEQUEBO! & PLAN B

XEQUEBO! FESTIVAL 2018
DEL DIVENDRES 16 AL DIUMENGE 18/3
PL. DEL CARME

PLAN B FALLES FESTIVAL
DISSABTE 10 I DEL DIJOUS 15 AL DILLUNS 19/3
FALLA BORULL SOCORS. Dr. Peset Cervera, 11

El Xequebò! Falles Festival deixa La Bicicleta per buscar el centre de la ciutat, concretament, la mítica plaça del Carme on es troba la Falla Plaça de l’arbre. Serà la tercera edició d’un esdeveniment autogestionat i gratuït impulsat per un col·lectiu de dones que veien necessari crear un punt de trobada alternatiu aliè a les revetlles de ràdiofórmula i electrònica tradicional. Enguany, el diumenge 18/3, vindran Marinah (Ojos de brujo) a presentar el seu nou disc Afrololailo i La Otra a cantar les cançons del seu Creciendo. Actuaran també Los latinos del este i Balkumbia, i tancarà la nit Takones Rumberos Social Club. Abans, tindrem guateque dels 60, 70 y 80s amb Sr. Culebrass & Peluca i Cinnamonn Dj [16] i sessions de pop-rock indie a càrrec de Ley Dj, Bilbadino, Maadraassoo (Razzmatazz) i Inmir [17]. El Plan B Falles Festival també celebra la seua tercera edició amb concerts i djs que faran sonar en la nit fallera estils com el hip hop, el flamenco, el swing i l’electrònica: Dj Qu [10], Silvia Superstar, Toxicosmos [15], Ding Dong System, Twise & Friends [16], JuanEle Trío, Wise Men Project, David Van Bylen, SimØne [17], The Glossbusters, Darktown Jazz Quartet, Yahaira i Jes Set [18], entre d’altres. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.