X Vociferio

vociferio.es

Amants de la poesia, aneu a enfitar-se! Al desembre de 2020 es va celebrar la novena edició de Vociferio, aplaçada per la pandèmia des del mes de juny, i aquest mes de febrer el festival de poesia escènica de València celebra la dècada amb més de cinquanta propostes locals i nacionals que posen l’ull en l’emergència climàtica. És a dir, mostrant projectes d’ecopoesia, i versos i peces multidisciplinars amb discursos sobre l’acció humana en la natura. Violeta Gil i Abraham Boba de León Benavente presenten un show performàtic que combina música, poesia i dansa, Don Simón i Telefunken, jugant amb guitarres i teclats, crearan escenes sonores amb els poemes d’Enric Casasses (Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2020), i se li farà un homenatge a una poetessa que ha faltat recentment, Guadalupe Grande, la qual tenia previst oferir un recital dins de la programació d’enguany. També participen Yolanda Castaño, una de les poetesses fonamentals en el panorama actual de la poesia gallega i Premio Ojo Crítico RNE 2020, la malaguenya María Eloy García, i Joaquín Araujo junt a Raúl de Tapia i Jorge Riechmann, un dels ideòlegs del Manifiesto Última Llamada on es proposen alternatives socioeconòmiques que harmonitzen el benestar de la població amb els límits ecològics al creixement. AU

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.