FIDO

X Botiga dels joves joiers

EASD. Pintor Domingo, 20

La Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD) representa la unió perfecta entre art, disseny i artesania. El seu departament de joieria participa activament donant a conèixeruna disciplina que es mou entre artesania i creació contemporània, una labor de promoció que els ha fet ser finalistes dels Premis Nacionals d’Artesania en 2019. En el mes de desembre organitzen la desena edició de la Botiga dels joves joiers en el hall de la seua seude Velluters, una mostra que dóna a conèixer el treball de joieria contemporània de l’alumnat i l’exalumnat, complementada amb activitats creatives a les quals assistir de forma gratuïta. Joieria contemporània, art i disseny. TERELO

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.