VII Mostra Viva del Mediterrani

mostraviva.org 

Nova edició d’aquest encontre d’encontres anomenat Mostra Viva que pretén connectar les cultures dels pobles banyats pel Mediterrani. La presència d’artistes del País Valencià és, per raons obvies, aclaparadora, però a més hi haurà vint països representats, com els Balcans o Sardenya als concerts del Teatre El Musical, per exemple. Sierit of Sarajevo de Sufi Ansamble Medudijja (Bòsnia) és un espectacle on es combinen la música tradicional de Bòsnia, la música sufí bosniana i la dansa dels dervixs; i en la vetllada amb Franca Masu escoltarem tradició popular de l’Alguer, velles cançons sardes i napolitanes i algunes composicions de la seua autoria. La gastronomia es fa present per primera vegada (a la fi!) en Mostra Viva amb la presentació de la Guía gastronómica de la València migrante i els tallers de cuina de Turquia i el Marroc en Drassanes 52. Dins de l’Aplec de Dansa del Mediterrani, el ballet de Sara Guirado reviurà les danses de l’antic Egipte junt a l’associació de música tradicional valenciana Colla la Brama, i l’Encontre d’Escriptors del Mediterrani  s’obrirà amb la lectura poètica de l’actor Héctor Alterio. La mostra torna a acollir íntegra la programació del festival de circ Valencirc (veure pag. 19), que comptarà enguany amb l’actuació de Hamza El Alouani de Cie Cerclhom (Marroc). Per acabar, destaquem els debats sobre dones creadores i el futur dels joves de la Mediterrània; i l’exposició La mar d’il·lustrades amb treballs dil·lustradores de bona part dels països mediterranis. S.M. 

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.