FIDO

VI Benimaclet ConFusión

beniconfusionfest.es/es 

La ConFusión s’expandeix per la ciutat! El festival més horitzontal, anàrquic i participatiu de la ciutat va decidir fer una crida per si altres barris de València volien acollir també la filosofia que va nàixer a Benimaclet fa cinc anys. I bingo! En 2019 donem la benvinguda al Cabanyal ConFusión. Així, el festival programarà durant tot el cap de setmana 200 propostes artístiques en cinquanta espais privats (cases, comerços…) de Benimaclet i el Cabanyal: tallers de ioga, arquitectura, reciclatge o introducció al Parkour, poesia, claqué, art urbà, concerts de músics de carrer, teatre… Podeu consultar totes les activitats (gratuïtes!) en aquest enllaç: orfheo.org/event/confusion2019 AU 

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.