FIDO

Truenorayo Fest

DEL DIJOUS 22 AL DISSABTE 24/9
LA MUTANT. Joan Verdeguer, 22

El Truenorayo Fest és un festival destinat a reivindicar el paper de la dona en el món de la il·lustració i de la música de dalt a baix de l’escala. Des de la part més tècnica o de producció fins a les músiques que alegren el panorama nacional dalt de l’escenari. L’edició d’enguany l’encapçalen Natalia Lacunza amb el seu sofisticat pop electrònic i la hipnòtica veu de Soledad Vélez que juga amb el pop, l’electrònica i l’urban per cantar-li amb amor al desamor. Xenia vindrà a presentar un primer àlbum, Ruido-0, que reflexa les diferents etapes de la seua vida; i el mateix farà amb Amor amargo la cantant, compositora, presentadora i activista LGTBIQ+ Rocío Saiz, una posada de llarg de set cançons que fan un recorregut emocional per les històries de totes: ruptures doloroses, desacords i inseguretats, moltes inseguretats. Completen el cartell Los Punsetes, Amor butano (Sara i Diego), Malamute, el girl garage d’Eterna Joventut i Laborde, que pendulejant entre el bedroom pop i el hyperpop es dona el luxe de clavar trap, reggaeton, pop comercial i inclús sons industrials fent del seu, un projecte molt personal. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.