TEST 2019

EL CONVENT ESPAI D’ART. Hospital, 5 (Vila-Real)

TEST és una mostra d’art i creativitat de Vila-Real que cada any, des de fa set, posa en valor el treball de quatre artistes exposant la seua obra i editant-los quatre llibres personalitzats. Enguany exposaran en sala Ana Císcar, Jesús Monterde i Luce, de la intervenció mural s’encarregarà Mohamed L’Ghacham. Ana Císcar s’apropia de fotografies antigues, d’arxiu o de premsa i les trasllada al llenguatge plàstic a base de desdibuixar, recompondre i juxtaposar els originals. El castellonenc Jesús Monterde (Benassal) és un fotògraf autodidacta que va impressionar amb el seu llibre Nemini Parco, un retrat aspre i descarnat de les zones rurals del Maestrat i de Terol. En TEST aprofundirà en aquesta línia, documentant gestos i ritus que ocorren a la comarca amb una naturalitat aborronadora. A LUCE el coneixem ben bé a València, podem veure les seues intervencions en façanes, tendes, fanals, tendals i persianes de la perifèria bussejant en la quotidianitat de la ciutat. Per últim, des de Mataró, Mohamed L’Ghacham fixa en parets, a gran escala, accions quotidianes i familiars com un brindis, una pica amb plats per rentar o un aniversari infantil. AU

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.