FIDO

RUSSAFART 2018

russafart.com

Aquest 2018 fa deu anys que Russafart obri bianualment al públic les portes dels estudis d’art del barri de Russafa per deixar-nos ensumar què es cou dins dels tallers. Enguany podrem esbudellar –com a novetat, també en el barri de Montolivet– 60 estudis i projectes de pintors, escultors, fotògrafs, videoartistes, artistes urbans i performers que deixen al descobert les seues maneres i manies a l’hora de treballar. A més, en aquesta edició participen cinc artistes de Lisboa –convidats gràcies als intercanvis culturals que es realitzen amb esdeveniments similars a Russafart–, continua el concurs de pintura ràpida i la clausura es celebrarà al ritme de l’afro-jazz de Sunugal Family en Sporting Club Russafa. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.