RRRR! Festival d’art i reciclatge

TEATRE DEL RAVAL. Sant Ramon, 8
rrrrfestival.org

Davant d’un panorama gens esperançador i amb una necessitat urgent de sensibilitzar a la societat sobre la problemàtica ambiental, sorgeixen iniciatives com aquest festival de La Casa Calba que des d’una perspectiva lúdica, crítica i participativa pretén concienciar sobre la generació i gestió dels residus. L’art com a mitjà de denúncia, concienciació i educació, a través de tallers d’acústica, roba o marionetes creades a partir de materials reciclats, artesania teatral, xarrades i projecció de documentals, així com concerts i teatres, exposicions i una instal·lació sonora. Un festival amb “erre” de reduir, reciclar, reutilitzar i sobre tot de respectar. TERELO

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.