FIDO

Red On (¿Qué coño quieres?)

@redon.art

Vulves precioses de mil formes i colors com les reals. Laura Redón és l’alma mater de Red On, un projecte que amb l’eslògan ¿Qué coño quieres?, va sorgir de dibuixar vulves a la universitat de Belles Arts mentre ella mateixa explorava el seu cos i les tècniques d’estampació. Mostrar aquesta part amagada del cos femení “que si no mires no es veu”, de manera fresca, divertida i desimbolta, demostra l’increïble poder de l’art per a tractar temes a vegades difícils per a la societat. Acompanyada de Brenda García, que s’encarrega de la part econòmica i comercial del projecte, Red On mostra a les xarxes socials les vulves més boniques estampades a borses de tela, mocadors, llibretes, xapes o postals. Queda per fer, però avancen a passos de gegant i hui pots trobar vulves al Centre Social Terra (Benimaclet), a la xicoteta rellotgeria Carmen Domínguez (Dr. Gómez Ferrer, 15) o a la Fira de Nadal de l’institut Lluís Vives. La tenda digital arribarà prompte, mentre Laura es continua formant a Indonèsia amb una beca de Batik (tècnica tradicional per a tintar teles). Experimentar i aprendre a través de l’art donant visibilitat a una part del cos femení que mai s’havia vestit amb tants colors. Troba la teua vulvAMOR a @redon.art. Jo ja la passege per tota València! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.