FIDO

Preparem el canimet!

TASTA’L D’ACÍ

tastaldaci.com

Canimet és el nou projecte artisticogastronòmic de Tasta’l d’ací. Esta volta, hem coŀlaborat amb la dissenyadora África Leiva i la iŀlustradora Pilar del Río per a portar-vos un quadern iŀlustrat a tot color en què pugueu alçar el tresor de les vostres receptes casolanes de cuina valenciana. Un tresor familiar que volem que arreplegueu, conserveu i transmeteu a les generacions futures. Per als qui no ho sapieu, un canimet és el conjunt de menjar que es prepara per a passar tota la jornada de treball al camp o a la fàbrica. I, com a metàfora, hem volgut recuperar esta paraula perquè pugueu emportar-vos les receptes valencianes a tot arreu amb este quadern de receptes. Aconseguiu-ne un abans no s’acaben a la botiga de <tastaldaci.com/botiga>. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.