Novembre Negre 2018

novembrenegre.es

Un any més, Sagunt es vesteix de negre. El seu festival de gènere negre és un de tants dels que s’escampen per la geografia espanyola, però téla particularitat de ser l’únic enfocat principalment cap al cinema. Aixíque per ací comencem. Com sempre, hi ha un cicle per veure en pantalla gran les millors pel·lícules de cinema negre de la temporada, tres d’elles dirigides per dones: Alanis de Anahí Berneri [14/11], Matar a Jesús de Laura Mora [22] i Detroit de Kathryn Bigelow [23]. També trobareu a la programació Third murderde Hirokazu Kore-Eda [4], Loving Pablode Fernando León de Aranoa [9], Logan Lucky de Steven Soderbergh [15] i Murder on the Orient Express de Kenneth Branagh [21], entre d’altres. A més a més, el festival li rendeix tribut a Jeanne Moreau projectant Ascensor para el cadalso [11] i No toquéis la pasta [25], rememora els cinquanta anys de Bullit protagonitzada per Steve McQueen [3] i recupera el super clàssic Chinatown de Roman Polanski [17]. Al teatre es representarà Un crimen perfecto de Noir Productions [16], hi haurà concert de Senior i El Cor Brutal [10] i assaborirem el típic sopar Carvalho en homenatge a Vázquez Montalbán. Tot açò i molt més en un novembre ben negre a Sagunt. S.M.

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.