FIDO

Nits Llunàtiques

DIVENDRES 8/3, 19/4, 10/5, 31/5 I 14/6
DE 19 A 22H. (Inclou visita nocturna al Jardí)
JARDÍ BOTÀNIC. Quart, 80

El col·lectiu d’artistes Tintoreres proposa, en un entorn ideal, explorar l’obra de dones artistes que posaren en pràctica processos creatius enllaçats amb la natura. Oblidades per la història, tant en l’àmbit científic com en l’artístic, les representants d’estes Nits Llunàtiques trenquen estereotips i rols de gènere demostrant a través de les seues propostes que són creadores de discurs i generadores de pensament crític: la il·lustradora botànica britànica Margaret Mee, la fotògrafa estatunidenca Imogen Cunningham, l’escultora japonesa Ruth Asawa i les artistes plàstiques Kenojuak Ashevak (Canadà), Tarsila do Amaral (Brasil) i Geòrgia O’Keeffe(USA). En l’esdeveniment es projectarà un audiovisual sobre la vida i obra de cada artista i hi haurà un debat posterior. A més, els i les participants interioritzaran el procés creatiu de cada artista participant en dinàmiques sobre les seues tècniques plàstiques i gràfiques. TERELO

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.