FIDO

Memòries invertides

DEL DIJOUS 29/9 DIJOUS 6/10
larmari.gva.es

Del Moviment d’Alliberament Sexual a La Margot, de Margalida Borràs al maquis Florencio, de la perillositat social al matrimoni igualitari, de les cobles de Concha Piquer a la poesia anarquista de Lucía Sánchez Saornil, del “Libérate” al cabaret underground de Ploma-2. Són només alguns dels noms propis d’una història plena de referents, esdeveniments i existències silenciades, la història de la comunitat LGTBI valenciana. Del 29 de setembre al 6 d’octubre, l’Armari de la Memòria organitza en col·laboració amb les cinc universitats públiques valencianes Memòries invertides. Cap a una història valenciana de la repressió i les dissidències sexogenèriques, unes jornades que aspiren a construir una història específicament valenciana de la repressió i les dissidències sexogenèriques. Cinc sessions que tindran lloc a les ciutats de València, Alacant, Elx i Castelló de la Plana, a les quals es podrà assistir presencialment o per streaming. Programa complet i inscripció gratuïta ací. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.