FIDO

Marta Gea Ceràmica

Marcelino Giner, 21
@martageafang

Creativa, gestora cultural, autodidacta i artista, el torn ja buscava a Marta Gea mentre vivia a Noruega amb el seu gat de sis dits que inspira el logo i el seu art. Quan va tornar a València, va començar a jugar amb el fang en tallers de ceràmica (també “ullal” en anglés) i des d’aleshores no ha parat, sempre connectada amb la decoració que ha mamat de la seua mare i amb una estètica que sempre ha tingut molt clara. Els quatre elements estan presents al seu treball, on relaciona el seu gust i l’amor per les plantes, creant macetes amb formes i colors amb incrustacions de metall. El que va començar com una afició ja és gran part de la seua vida, i dels primers mercats d’autores va sorgir la idea de crear Taller 21 a Benimaclet com espai d’artistes per a treballar diferents disciplines (hi ha modistes, il·lustrador(e)s, orfebres…) i generar activitats que connecten a la comunitat. Marta, autodidacta i poderosa, ofereix cursos d’iniciació al torn on t’ensenyarà a crear peces úniques i desiguals, perquè per a ella la bellesa es troba en la imperfecció. Fugint dels motles, a l’artista li suposa una teràpia treballar amb les persones i ara somnia a professionalitzar el seu treball. Molt fan d’aquest fang! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.