Marocas Terreta Style

@marocas_terretastyle
marocasshop.com

Les germanes Ródenas, que ja feien les seues creacions de xiquetes, donen vida a una marca de slow fashion i inspiració valenciana molt urbana i contemporània: Marocas Terreta Style. María, el cap pensant, és especialista en bogeries, i de formació i professió dissenyadora de gràfic i producte. Marta, d’altra banda, s’encarrega de l’execució de les idees i és modista d’alta costura i dissenyadora de moda en @Rodenas_dressmaker. Així, reciclen retalls d’indumentària valenciana per a convertir-los en diademes i coleteros fets a mà i més bonics que el sol. A més, els  seus productes són tradició (que NO souvenirs), gasten fotografies antigues per a decorar samarretes i dessuadores treballades per una brodadora professional. Destaquen perquè són atemporals i realitzades per a durar, i combinen tècniques digitals sobre cotó orgànic i seda 100 % natural. Marta i María posen el seu granet d’arròs per oferir al món la possibilitat de vestir cultura en el dia a dia de manera ètica, responsable i sostenible. Aposten per la nostra història i cultura valenciana des d’un punt de vista actual i per a totes les edats. Una curiositat: Marta va fer la carasseta gegant de la meditadora de la falla d’Escif a la plaça de l’Ajuntament, tot un símbol mundial al 2020. Namastē, germanes! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.