L’auca del mercat de València

TASTA'L D'ACÍ

Tasta’l d’ací trau a la llum una auca del segle XIX, publicada a Xàtiva el 1859, d’autor desconegut, amb 48 venedors i venedores d’aquell temps al Mercat de València. Per a portar-la al present, l’iŀlustrador valencià Víctor Visa n’ha fet una versió actual, a tot color, fresca i desimbolta on els placers recobren la vida i canten fort els noms dels productes que venen al mercat. Es tracta d’una auca que Impresum ha fet realitat en format de cartell 50×70 cm. Els mercats són un espai secular que cal reivindicar. Propis de la nostra cultura i de moltes altres arreu del món, permet els ciutadans de poder accedir als aliments de proximitat a través d’un intercanvi comercial personal. I esta és sols una raó per la qual hem volgut tornar a donar vida als personatges dels nostres mercats de sempre. Trobeu més informació a <tastaldaci.com/auca-mercat-valencia> XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.