FIDO

JIV04

MERCAT DE TAPINERIA. Tapineria, 15

Celebrades normalment al gener, les Jornades d’Il·lustració de València van poder esquivar l’esclat de la pandèmia al 2020 i celebrar-se amb total normalitat. La situació al gener de 2021, ja sabem, no era la mateixa i van haver d’ajornar-se al setembre, mes distòpicament faller que també tindrà el seu cap de setmana dedicat a la il·lustració. Hi ha novetats enguany en una edició centrada en la il·lustració al món de la moda. Per exemple, l’Exposició 100% Jivers a l’espai Tapinearte amb obra de seixanta il·lustradors que ja han passat per les jornades, noms valencians tan rellevants com els de Cristina Durán, MacDiego o Sento Llobell. L’altra novetat és la desfilada urbana de models amb roba il·lustrada pels participants del JIV que es farà per la plaça en col·laboració amb la Escola d’Art i Superior de Dissent de València (EASD). Enguany l’acció solidària és en favor de València Acull i consisteix en que els artistes María Herreros, Paco Roca, Coté Escrivá i Barbiturikills intervindran jaquetes vaqueres amb preu únic que es podran reservar in situ. A més a més, com sempre, hi haurà mercat d’il·lustració on podreu veure als artistes dibuixant en directe i adquirir les seues obres, prints, llibres i altres productes, tallers a la fresca per a tots els públics, música, cervesa i bon rotllo. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.