IX Distrito 008

distrito008.es 

El festival urbà d’Extramurs Distrito 008 bàsicament aglutina durant dos caps de setmana les activitats culturals i d’oci que es desenvolupen habitualment en comerços, locals, acadèmies i associacions del barri. Enguany el lema és “Al carrer” i posa l’accent en l’espai urbà com a escenari ple de possibilitats per a la participació ciutadana. Les xerrades programades naveguen en aquest sentit: Recuperant l’espai urbà per a la ciutadania [6/4], La importància de l’art urbà en les ciutats [6/4],Zones verdes, pulmons de les ciutats [13/4] o El carrer com escenari cultural i l’espai públic com a taulell de joc [13/4]. De segur que trobareu moltes activitats interessants, nosaltres us destaquem les sessions de Versonalidad (spoken word) amb Hotel Posmoderno (jam d’escriptura) el dia 6/4 i de Versillos a la mar (poesia) el dia 7/4, combinades amb les rutes artística, històrica [13/4] i gastronòmica [5-13/4] pel barri. AU 

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.