FIDO

II Fira de l’Edició Independent

DEL DIVENRES 24 AL DIUMENGE 26/6
ESPLANADA VELES E VENTS. Moll de la Duana, s/n

Repeteix la Fira de l’Edició Independent per segon any a l’esplanada del Veles e Vents amb la intenció d’esperonar les editorials que no pertanyen a grans conglomerats ni van a la caça del best-seller, especialment a aquelles que publiquen en valencià i es dediquen a l’autoedició il·lustrada. L’esdeveniment està abocat principalment a l’exposició i la venda de llibres, però vindrà enriquit amb una àmplia programació d’activitats dirigides a públic infantil, juvenil i adult, com ara presentacions de llibres i signatures. Hi haurà una xerrada amb el director de la delegació valenciana d’Eldiario.es, Adolf Beltran, i Àfrica Ramírez, com a responsable de l’editorial Balandra Edicions, en la que tractaran de revelar les claus més importants per poder sobreviure dins del món de l’edició independent. Dues taules rodones sobre economia social dins del món de l’edició i sobre com viure de l’art d’escriure i dibuixar; i la presentació dels llibres El compás bailarín (Malian Editora) o La Roma de Pasolini: Diccionario Urbano (Ed. El Doctor Sax) completen la programació. Entre els confirmats per aquesta segona edició trobem Edicions del Bullent, Greyhskull Cómics, Per-r-ucho, editor de The 70’s The zone, una col·lecció de llibres fragmentaries que repassen el moment psicotròpic que es visqué als setanta dins de la cultura occidental; i la joia de la corona, la gran Media Vaca, Premi Nacional a la Millor Labora Editorial al 2018 pel seu catàleg exquisit i la magnífica qualitat dels seus llibres. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.