FIDO

II Cridem pel clima

DEL DIJOUS 27 AL DIUMENGE 30/10
CENTRE DEL CARME. Museu, 2

En plena “moda” de llançament de menjar contra obres d’art per protestar contra la inacció climàtica, el Centre del Carme torna a acollir aquest festival que aspira a alçar la veu per la conscienciació contra l’emergència climàtica mitjançant l’art i la cultura. Cridem pel clima s’inaugurarà amb la projecció de la pel·lícula El perdido, seguida d’un col·loqui amb el seu director Christophe Farnarier, el crític de cine Daniel Gascó i l’educador ambiental Sera Huertas. A partir d’ací vindran un seguit de concerts de Laborde, Joe Pask, Marcel i JúliaBlu Boi, Tesa, Aina Palmer i Queralt Lahoz, que combina sons llatins i urbans amb cobles i boleros. El Triangulista, l’alter ego de Francesc Burgos (ambientòleg de formació), presentarà una proposta singular que barreja arts vives, tecnologia retrofuturista i la reutilització d’objectes, i l’artista urbana Julieta XLF pintarà en viu un mural dedicat a l’emergència climàtica. Es farà un taller de cuina per a fomentar una alimentació més sostenible i, com a novetat enguany, hi haurà un market al claustre gòtic de l’antic convent gestionat per l’associació RS+. D’altra banda es crearan espais de diàleg amb xarrades i debats dissenyats al voltant de l’emergència climàtica i el futur de l’alimentació. València crida pel clima amb cultura! AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.