FIDO

Habitem el Rialto

CAFÉ RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

El preciós Café Rialto, amb els seus aires modernistes, era un lloc desaprofitat fins fa no res, quan es limitava a servir cafè i croissants en el cor de La Filmoteca i d’un dels teatres emblemàtics de la ciutat. Però el mes passat va començar a acollir una programació d’activitats gratuïtes vinculades a les produccions de l’Institut Valencià de Cultura (IVC). A partir d’ara, dimarts, dimecres i divendres esteu convidats a gaudir de sucoses trobades amb personalitats destacades de la cultura. Al març, en relació amb l’obra de teatre Tot explota, tindrem poesia els dimarts 5 i 26/3, concerts de Tesa [22/3] i Pau Alabajos [29/3] i una trobada molt interessant amb el periodista i escriptor Isaac Rosa i l’il·lustrador Mikko sota el suggeridor títol Precarilandia [27/3]. L’activitat continua fins al juny! S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.