Formatges 100% del sud valencià

TASTA'L D'ACÍ

tastaldaci.com

Tornem cap al Vinalopó Mitjà, concretament a Monòver, per a fer-vos conéixer el projecte llépol de la formatgeria Los Molinos. Loli, emprenedora monovera, formada fa més d’una dècada en l’elaboració del productes lactis artesans, comparteix la formatgeria amb Juan Luis, pastor encarregat d’un ramat de cabres de raça murcianogranadina. Disposen d’una botiga a Monòver, però distribueixen amb enviaments a domicili a tota la geografia valenciana. Començaren amb els formatges frescs i brull amb llet de cabra acabada de munyir i ara ja compten amb una varietat de formatges curats amb pebre roig, moscatell, romer i el nostre preferit amb timó alacantí (Thymus moroderi), també anomenat «cantuesso».  El seu iogurt artesanal és també un dels més demanats. Si no els coneixeu, pegueu una ullada a les seues xarxes socials (@queseria_los_molinos). Més info en tastaldaci.com. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.