En altres paraules

DEL DIMARTS 14 AL DIUMENGE 26/5
CAIXAFORUM. Eduardo Primo Yúfera, 1A

En altres paraules és un festival multiformat que descobreix des de diferents prismes el paper que juga la literatura en les creacions artístiques, ja siguen conferències, diàlegs, concerts, espectacles poètics o arts escèniques. L’actor Alberto San Juan reproduirà a l’espectacle Nova York en un poeta [21] un recital de Federico García Lorca, Édouard Louis i Roy Galán [16] parlaran sobre com operen els discursos hegemònics en la nostra cultura; i Guadalupe Nettel [23], finalista del premi internacional Booker, oferirà una conferència inèdita sobre com es converteix el dolor en art, abans de protagonitzar un col·loqui amb l’escriptora Marta Sanz. El festival es torna musical convidant a Pep Gimeno “Botifarra” i a la poetessa Àngels Gregori [18] a compartir els poemes i les cançons que per a ells són casa; a la cantant Sandra Monfort i a l’escriptora Sara Torres [25] a reflexionar sobre una societat educada en el binarisme front a un desig que té estructura triangular, i a un dels exponents principals de la música d’avantguarda a escala mundial, Nicolas Jaar [25]. El teatre el posa Mrs. Borkman [20], un monòleg amb un dels textos més punyents de Henrik Ibsen, i la proposta híbrida de Mayte Gómez [14], qui uneix poesia i innovació tecnològica en Alguien montó mis piezas, cargó mi batería y se fue. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.