FIDO

Cultura Cítrik

En Spotify, ivoox i TikTok.

És cert que allò estrany ara és no tenir un podcast, per això es fa més difícil triar entre la immensa oferta. No obstant això, volem dedicar unes línies a Cultura Cítrik, el podcast semanal de Rosa del Vent i Michelle, primer, perquè el seu contingut és tan necessari com interessant (o, com elles dirien, «chévere», «chulo» o «chachi pistachi») i, segon, perquè són maquíssimes. En Cultura Cítrik es discuteix sobre art, història, teatre o música, i es comenten les últimes notícies culturals valencianes, per exemple, els dràstics canvis en el CCCC o l’ampliació del port de València. Amb frescor i naturalitat, Michelle i Rosa del Vent ens guien en un viatge a través del panorama cultural actual en un moment clau per a la cultura valenciana, influïda pels resultats de les últimes eleccions. GLORIA POZUELO

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.