FIDO

Connecta Natura

TASTA'L D'ACÍ

connectanatura.org

Connecta Natura és una associació valenciana amb més de set anys de recorregut que té com a objectiu sensibilitzar, recuperar la biodiversitat cultivada valenciana i conservar la biodiversitat silvestre. Dins de les seues tasques de desenvolupament rural agroecològic i didàctica ambiental trobem el projecte «Empelts de la memòria: Aprenent de la tradició per plantejar el futur», per a recuperar varietats tradicionals de fruiters que es troben en un procés accelerat de desaparició. L’objectiu és crear un  arborètum (una col·lecció d’arbres vius), en llur finca de Xinquer (Plana Baixa), que permeta conservar-los, preservar-los i reproduir-los per a donar-los una segona oportunitat en aquest context de canvi climàtic. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.