FIDO

BIOSOFÍA

Els somnis de Davide Magurano es tornen realitat cada vegada que puja la persiana de Biosofía, la seua aportació a la nostra ciutat en el barri de Russafa. Mig valencià, mig italià, se li il·lumina el rostre quan parla d’evitar el plàstic i altres productes contaminants per al medi ambient, i encara més quan es troba al carrer amb algun veí que el saluda amb un somriure. Quan hi ha amor i voluntat en allò que es fa això s’ha de notar, i a la partitura del seu local el leitmotiv és un batut d’agroecologia, productes locals de temporada i tracte molt familiar, a més d’un fum d’activitats que giren al voltant del reciclatge, l’alimentació i la reflexió del consumidor abans de demanar la bosseta de plàstic. Davide s’ensenya cada dia amb els seus clients quan comparteixen receptes o noves maneres de fer amb cebes, creïlles i bledes; perquè a prop de l’aparador les distàncies s’acurten entre les persones, alhora que augmenten les botelles de vidre per omplir aigua al barri. Artesà, local i a granel, un trio que paga la pena tindre en compte si volem fer d’aquest món un lloc habitable per més temps, i per això la frase tatuada a les parets del seu local: “Pienso lo que consumo, luego existo”. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.