36 Universitat d’Estiu de Gandia

uegandia.es 

Nova edició de la Universitat d’Estiu de Gandia i, amb ella, una àmplia programació d’activitats obertes al públic en general. Tot comença amb la conferència inaugural de Margarita Soler, presidenta del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana [15], i continua amb una taula rodona sobre l’organització territorial a l’estat espanyol amb la sociòloga Carolina Bescansa, el catedràtic en dret constitucional Javier Pérez Royo i el periodista Salva Enguix [17]; i la xerrada del president de Greenpeace España, José DaviSandoval, sobre els drets del planeta [18]. Per les nits, lactivitat es trasllada de la Casa de la Marquesa als jardins, on hi haurà teatre i música. La companyia Escena Erasmus presentarà l’obra Una canción por Europa [11], es projectarà el documental Gurumbé: canciones de tumemoria negra [16]; i sonarà la música de Pep Gimeno «Botifarra» junt al músic marroquí Ahmed Touzani [17] i de Júlia amb Clara Andrés, que presentaran el seu treball conjunt, L’eix radical [19]. Completa la programació l’exposició Creadors valencians pels Drets Humans, on dissenyadors valencians de primer nivell com Mariscal o Dani Nebot reinterpreten la Declaració Universal dels Drets Humans. D’altra banda, hi hauran cursos i tallers (cal inscriure’s abans del 15/7) sobre temes tan interessants com les dones artistes de l’Espanya contemporània, els drets humans en el còmic, el jazz i el drets humans des dels arrels africans o les noves masculinitats igualitàries. AU 

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.