FIDO

33 Mostra PROAVA

DEL DIJOUS 13 AL DILLUNS 17/4
LLIT DEL TÚRIA. Entre del Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors

Vins, cerveses, caves, licors i aliments artesanals del País Valencià és el que podeu trobar en aquesta mostra anual organitzada per PROAVA (Productos de Calidad Comunitat Valenciana) al llit del Túria, en el tram on s’organitzen tots el saraos. Una Zeta Beer, un vinet de Moixent, una torrada d’hummus de garrogfó de Vegadenia i una mistela de Xaló podria ser el nostre menú en una fira en la que es fan dinarets i soparet beguts amb productes de la terra. A més, hi haurà radio en directe, showcookings, concerts, tastos i zona infantil amb tallers gratuïts per a xiquets. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.