FIDO

15 ANIVERSARI DE LACASACALBA

TEATRE DEL RAVAL. San Ramón, 8 (Gandia)

La productora cultural independent LaCasaCalba, amb seu a Gandia, celebrarà el pròxim dissabte els seus 15 anys de recorregut als marges de la cultura. D’aquests 15 anys d’activise cultural han sorgit i s’han consolidat iniciatives amb missatges diversos com la defensa del medi ambient (RRRR! Festival d’Art i Reciclatge), el despertar cultural i la diversió de la xicalla (Sona Baixet), les noves propostes fora de circuit i l’eclecticisme (Festival Hostes) o la multidisciplinaritat i l’slow culture (Pop al Carrer).

El Teatre del Raval acull una celebració que s’iniciarà amb un espectacle multidisciplinari de dansa, teatre, audiovisual i música adreçat als més menuts de la casa, a càrrec de Múcab Dans des de Catalunya. També conten amb la poeta catalana Anna Gas, acompanyada del músic valencià Josep V. Tallada; Bartolomé Ferrando i Truna presenta el seu projecte d’improvisació sonora JOP!, i la vetllada conclourà amb l’espectacle creat a propòsit dels 30 anys de la discogràfica de referència G3G Records pel francés Pierre Bastien i els membres de Gran Teatro Amaro, el català Gat i l’holandés Mischa Kool amb el projecte Teatre Mecànic. A més a més, durant tota la vesprada estarà instal·lat un mercat de proximitat de productes agroecològics i culturals de la mà de L’Hort de Pere i Gavina Llibres, i on també es posaran a disposició del públic el catàleg de LaCasaCalba Ed. i G3G Records així coms els packs del Teatre del Raval per regalar cultura de proximitat. Per molts anys més! AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.