Balkan Paradise Orchestra

EL LOCO CLUB. Erudit Orellana, 12

Dones al poder! O a l’escenari, en aquest cas. Arriba des de Barcelona un huracà de vents ipercussions anomenat Balkan Paradise Orchestra. Aquest col·lectiu d’onze dones provinents de formacions i inspiracions diverses —però amb la passió per la tradició balkánica com a nexe en comú—aporta un aire fresc i festiu, i alguna cosa trencadora, a través de melodies que beuen de ritmes de tot el món. Des de la seua formació en 2015, BPO ha rebut una quantitat significativa de premis i K’Ataka, el seu primer àlbum, va ser elegit el millor disc folk en els premis Enderrock 2018 per votació popular. Odissea, el seu segon treball discogràfic, és el que estan girant en aquest tour homèric en el qual l’emoció, la força i el moviment incansable de la banda es transmeten de principi a fi. S.P

+entrades

También te puede interesar…

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.