I Campus d’Arts Visuals del Cabanyal

La Reina 121 Calle La Reina 121, Valencia

Un projecte que té com a principal objectiu fomentar l’educació visual mitjançant un programa d’activitats adreçades a persones i col·lectius de diferents rangs d’edat, prestant especial atenció a la pròpia comunitat 09/07/2024 i 10/07/2024 - 17.30h. Taller de fotografia. 8-12 anys. 90' Explora la teua mirada: taller fotogràfic al barri Colectivo La Breva En aquest ... Leer más

Gratuito

Les Nereides. Cor de xiques al Cabanyal

La Reina 121 Calle La Reina 121, Valencia

Les Nereides, volen sumar la veu cantada a la tradició musical d’un barri mític com és El Cabanyal. Una activitat divertida que s’involucra amb l’entramat social i cultural, amb les tempestes i les marees dels Poblats Marítims.

Gratuito

Autoretrat: Descobrint la nostra identitat a través de l’art

La Reina 121 Calle La Reina 121, Valencia

Taller d’arts plàstiques. +16 anys 120' Com imagine la meua imatge? Què vull expressar, manifestar i transmetre? Aquest taller proposa als i les participants submergir-se, a través de l’autoretrat, en el coneixement de si mateixes.

Gratuito

Colomet

La Reina 121 Calle La Reina 121, Valencia

Colomet és una nova forma de transmetre la música urbana, amb els seus directes animats i frescos, que arriben directament al públic més jove. El Cabanyal acollirà un concert especial, on la proximitat i calidesa està garantida.

Gratuito

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.