XXII Escènia

DEL DIMECRES 3 AL DISSABTE 13/7
CASA DELS ARTILLERS. Hugo Bacharach, 17 (Foios)

La mostra de teatre emergent Escènia de Foios obrirà el teló enguany amb una obra de Begoña Tena estrenada al maig al Teatre Rialto, Infinita [4], que parla de l’educació, la cura i la criança, de reconciliar els temps de vida i treball, de joc i aprenentatge. Precisament Tena —qui participà en el festival de 2023 amb la seua meravellosa obra Viva— serà l’encarregada de l’anfitrionatge d’aquesta edició acompanyant al públic cada nit amb una breu càpsula teatral que els endinsarà en l’espectacle que estan a punt de veure. També vindrà Adrián Novella amb la seua adaptació de La vídua valenciana [5] de Lorca i Torito bravo [11], la història de Lunero, un bou jove i inexpert que acaba de ser seleccionat per a una corrida a Granada quan coneix a un bou indultat anomenat Percatao. Tancarà la programació La mujer más fea del mundo [12] sobre Julia Pastrana, una dona coberta de pèl que va ser exhibida com una bèstia per circs de tot el món. A més a més, es podran veure tres peces curtes estrenades en l’última edició de Russafa Escènica [10, 11 i 12] i Foios Escola de Teatre (FET) representarà Trobades en un ascensor [10] i Revolta de bruixes [3] sobre un grup de dones de la neteja que es rebel·len. La gala de lliurament de premis el dissabte 13/7 serà conduïda per Teatre de l’Abast! AU

También te puede interesar…

Nits de cinema 2024

DEL MARTES 9 AL MIÉRCOLES 17/7, 22H. GRATIS
Nueva edición de este programa de películas para iluminar las noches valencianas de este verano que ya tenemos encima.

41 Sagunt a Escena

DEL DIJOUS 1 AL DIUMENGE 25/8
Victoria Abril i Joaquín Reyes són dos dels noms que ressonen en la 41 edició del festival estiuenc d’arts escèniques de València.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.