Viva

DEL DIVENDRES 14 AL DIUMENGE 16/4
TEM. Pl. Rosari, 3

Resulta que les dues peces guardonades en l’última edició del Cabanyal Íntim (última, última, perquè no tornarà. Snifff…) es representen a l’abril als escenaris valencians. Charlas de azucarillo —Premi del Públic— estarà al Rialto (pàg. 15) i aquesta Viva de Begoña Tena —Premi Íntim SGAE— recala en el TEM. Per a alegria dels teatrers i les teatreres perquè és una obra que cal veure. Amb una interpretació supèrbia, Tena ens porta de la mà a les revetlles de poble on actuà moltes voltes, subversiu i trencador, un artista de varietats conegut per tots que no baixà la cara davant els insults homòfobs d’un públic ranci. On també hi havia dones majors que cridaven més alt: “Artista!” S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.