XXI Escènia

DEL DIMECRES 5 AL DISSABTE 15/7
CASA DELS ARTILLERS. Pl. Espanya, s/n (Foios)

Escènia deixa la Casa de la Cultura per a plantar campament en el pati de la Casa dels Artillers, un immoble modernista comprat l’any passat per l’Ajuntament de Foios pel seu valor patrimonial. Entre altres coses, conserva el taulell Noia original. Dins la programació trobareu peces tan interessants com Viva [7] de Begoña Tena, que ens porta a les revetlles de poble on actuà subversiu un artista de varietats conegut per tots, o La vida es oler aunque huela a mierda [13] de Gabriel Benavent, un concert teatralitzat que intercala vídeos familiars per a reivindicar l’alegria en aquesta era d’aclaparador pessimisme juvenil. També cal prestar atenció a El artefacto [6], primer text llarg de Sergio Serrano, Versión[13] de Toni Agustí sobre l’art d’actuar, Un lugar de partida [14] de Iria Márquez o Tecún Umán [14], que reflexiona sobre la biculturalitat. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.