Festival de Teatre Escuela Off

DEL DIJOUS 15/6 AL DIUMENGE 23/7
SALA OFF. Túria, 47

Cada final de curs, els alumnes de l’Escola de Teatre Off presenten les obres teatrals en les que han treballat els últims mesos. Enguany, al llarg de juny i juliol, pujaran a l’escenari més de quaranta muntatges de teatre textual i musical protagonitzats per l’alumnat professional i amateur de l’escola. Algunes de les propostes seran les comèdies La ópera de cuatro cuartos i Uz, el pueblo, el teatre-performance Laelaps de Tormentol i el mític musical Cats, composat pel premiadíssim Andrew Lloyd Webber —creador de la cançó “Don’t cry for me Argentina del musical Evita— a partir de la col·lecció de poemes Old possum’s book of practical cats de T.S. Eliot, Premi Nobel de Literatura al 1948. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.