FIDO

Una vez, una casa

TEATRE

DISSABTE 2/4, 20H. 10/15€
A. TORRENT. Vicent Pallardó, 25

Una vez, una casa reuneix a tres pesos pesats de l’escena valenciana, el talent dels quals, sense mirar més enllà, desperta per si mateix l’interés. El text el signa Víctor Sánchez, que també dirigeix l’obra, qui donara la campanada amb aquell artefacte coral anomenat Nosotros no nos mataremos del qual s’ha fet una versió cinematogràfica que competí el mes passat en el Festival de Màlaga. I sobre l’escenari, Silvia Valero i Rebeca Valls, dos de les millors actrius de la terra, que protagonitzen un tour de force molt apetible. Dos amigues se retroben a casa d’una d’elles després de molts anys sense veure’s i, entre copons, parlen del pas del temps, de la pèrdua de la joventut, de literatura i de terror. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.